Neuerscheinungen 2016Stand: 2020-02-01 |
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Sergio Coimbra, Pierre Herme, Coco Jobard
(Beteiligte)
Pierre Hermé: Chocolate
Mitarbeit: Jobard, Coco; Fotos: Coimbra, Sergio
2016. 284 p. 163 COLOR ILLUSTRATIONS Y. 14.1 in
Verlag/Jahr: FLAMMARION 2016
ISBN: 2-08-020274-X (208020274X)
Neue ISBN: 978-2-08-020274-1 (9782080202741)
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Nicknamed the Picasso of Pastry by Vogue magazine, master pâtissier Pierre Hermé has revolutionized traditional pastry-making. Insatiably creative, in this new volume Hermé returns to his first passionchocolate. Retracing his longstanding love affair with the versatile cacao bean, this work reveals daring creations that display the celebrated pastry chefs signature innovative style, which has transformed the realm of pâtisserie. It includes thirty-five recipes, from original combinations such as chocolate, banana, and ginger cake or chocolate and lemon madeleines, to rich, iconic desserts like his Infiniment Chocolat Baba Cake, Infiniment Chocolat Macaron, or yuzu-flavored Éclair Azur. Following an intense, synergetic collaboration with photographer Sergio Coimbra, this unique book pays homage to the purity and simplicity of chocolate and its diverse forms and textures. Under Coimbras lens, every facet of chocolate is captured in its essence, tempting the reader to enjoy the myriad delights that constitute Pierre Hermés extraordinary chocolate repertoire.
Pierre Hermé ist ein international anerkannter Meister: Berühmt und hochgeschätzt für seine Kreativität und Perfektion, gilt er als "Picasso der Patisserie" (Vogue) und hat die Welt der süßen Köstlichkeiten revolutioniert. Mit 20 Jahren bereits Chef-Patissier, war er bald international bekannt und gründete 1996 Pierre Hermé Paris. Gourmets aus der ganzen Welt pilgern zu seinen Patisserien und zu seinen Schoko-Bars der Luxusklasse - wahre Tempel der süßen Verführung!