buchspektrum Internet-Buchhandlung

Neuerscheinungen 2014

Stand: 2020-02-01
Schnellsuche
ISBN/Stichwort/Autor
Herderstraße 10
10625 Berlin
Tel.: 030 315 714 16
Fax 030 315 714 14
info@buchspektrum.de

Ewald Plachutta, Mario Plachutta (Beteiligte)

Viennese Cuisine


2014. 288 S. 150 figs. 240 mm
Verlag/Jahr: BRANDSTÄTTER 2014
ISBN: 3-85033-834-7 (3850338347)
Neue ISBN: 978-3-85033-834-9 (9783850338349)

Preis und Lieferzeit: Bitte klicken


In this book Plachutta presents a veritable treasure trove of recipes, a personal selection of "the best of viennese cuisine" in some 170 recipes perfect for every occasion. Here you will find all the beloved traditional dishes, from Tafelspitz to Kaiserschmarren, as well as many fresh interpretations of undeservedly forgotten classics of this tremendous cuisine.
The Standard work of Viennese cuisine, with recipes guaranteed to be a success every time.
Presented by Austria´s most successful cookbook authors.
All classic dishes and forgotten highlights
Mario Plachutta, geb. 1968 in Wien, nach Lehr- und Wanderjahren in Kanada, Frankreich und Hongkong 1993 Gründung der Mario Plachutta GmbH und Eröffnung der renommierten Lokale Plachutta Wollzeile, Plachutta Nussdorf, Grünspan und Mario in Wien. Gastronom des Jahres 2006.

Ewald Plachutta, geb. in Wien, zählt zu den renommiertesten Köchen Österreichs. Der Drei-Hauben-Koch und Begründer der berühmten "Rindfleischdynastie" Plachutta war 1991 Koch des Jahres, ist Träger der Trophee gourmet und erhielt 1993 einen Michelin Stern verliehen. Plachutta ist der bekannteste Kochbuchautor Österreichs.