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Neuerscheinungen 2015

Stand: 2020-02-01
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Hugh Fearnley-Whittingstall, Hugh Fearnley- Whittingstall (Beteiligte)

Love Leftovers


Recipes for the resourceful cook
2015. 256 P. 240 mm
Verlag/Jahr: BLOOMSBURY TRADE; BLOOMSBURY PUBLISHING 2015
ISBN: 1-408-86925-X (140886925X)
Neue ISBN: 978-1-408-86925-3 (9781408869253)

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100 imaginative recipes for the resourceful cook
We all occasionally suffer a guilty conscience about those languishing ingredients that stay untouched in the fridge or cupboard for days: the bendy carrots, the wilting salad, the foil-wrapped roast chicken, the rock-like bread and that little nugget of Cheddar
In this new pocket bible, Hugh Fearnley-Whittingstall offers nifty and creative ideas to transform leftovers into irresistible meals. Hugh starts by giving practical advice for cooking on a weekly basis with leftovers in mind - helping to save money and avoid waste - and provides tips on how best to store your ingredients to make them last for as long as possible. Hugh then gives handy recipe templates that can be applied to all kinds of leftover ingredients, and provides simple and flexible recipes for all types of meat, veggies, fruit, cheese, greens and carbs. He shows how to assemble a delicious meal in under ten minutes, and how to make store-cupboard suppers.
With more than 100 recipes, gorgeous photographs and illustrations, this is the ultimate companion for everyones kitchen - and youll never be bored of leftovers again.
Hugh Fearnley-Whittingstall ist eine Institution im britischen Fernsehen, mehrfach ausgezeichneter Food-Journalist und Buchautor, der sich ohne Kompromisse für biologische, saisonale und regionale, nachhaltig produzierte Lebensmittel einsetzt. In seinen beliebten TV-Sendungen berichtet er auf charmante Art vom Leben auf dem Land und der Selbstversorgung. Neben seinen TV-Auftritten betreibt er das "River Cottage" in Devon mit Restaurant, Kochschule und großem Gemüsegarten.