Neuerscheinungen 2017Stand: 2020-02-01 |
Schnellsuche
ISBN/Stichwort/Autor
|
Herderstraße 10 10625 Berlin Tel.: 030 315 714 16 Fax 030 315 714 14 info@buchspektrum.de |
Robin Sloan
Sourdough
2017. 272 p. 208 mm
Verlag/Jahr: MACMILLAN US 2017
ISBN: 0-374-90334-4 (0374903344)
Neue ISBN: 978-0-374-90334-3 (9780374903343)
Preis und Lieferzeit: Bitte klicken
In his much-anticipated new novel, Robin Sloan does for the world of food what he did for the world of books in Mr. Penumbras 24-Hour Bookstore. When Lois Clary, a software engineer, is gifted a sourdough starter by two brothers who must leave the US, her whole world changes. Soon, shes baking bread and taking on a secret market that aims to fuse food and technology. Delicious and inventive
Robin Sloan wurde 1979 in der Nähe von Detroit geboren und hat an der Michigan State University Wirtschaftswissenschaften studiert. Er hat für Twitter und verschiedene andere Onlineplattformen gearbeitet und schreibt Romane. Robin Sloan lebt in San Francisco.